O2oktan Dobrodoshli na novi forum!!!! Administrator i moderatori vam zhele da uzhivate na nashem forumu! |
|
| Science Fiction filmovi! | |
| | Autor | Poruka |
---|
Merdam_O2 Pochetni O2 forumash
Broj poruka : 58 Godina : 33 Lokacija : Nova Pazova Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Science Fiction filmovi! Pet Feb 15, 2008 7:52 pm | |
| Ako volite da gledate naučnu fantastiku, onda je ovo pravo mesto za vas! | |
| | | Merdam_O2 Pochetni O2 forumash
| Naslov: Re: Science Fiction filmovi! Pet Feb 15, 2008 8:17 pm | |
| 14. februara 2008. godine, ja i moja drugarica Nika smo otišli da gledamo film Jumper (Skakač). Pošto smo izabrali film po njenoj preporuci, mislio sam da će film da bude neko žešće sranje ("Onaj Hayden Christensen je taaako sladak" i te gluposti), ali prevario sam se! Radnja filma ukratko: Jedan šesnaestogodišnjak, posle male prepirke u školi upada u zaleđenu reku, i u trenutku kada shvata da će umreti, teleportuje se u lokalnu biblioteku. Posle incidenta u biblioteci, odlazi kući, gde ga dočekuje otac nasilnik, i tada shvata da mora da pobegne od kuće. Ubrzo posle napuštanja kuće, ovladava svojom moći i pljačka banku. U ovom trenutku vreme filma se prebacuje u vreme kada dečak postaje momak. On ubrzo saznaje da nije jedini koji ima moć teleportacije. Živeći u bogatstvu i raskoši, ni ne sluti da postoje ljudi, tzv. Paladini, koji uništavaju ljude poput njega, dovodi svoju simpatiju u opasnost. Tada počinje bitka između Paladina i Skakača. Mnoštvo dobro urađenih specijalnih efekata, zanimljiva radnja i gomila akcionih scena nateraće vas da ne trepnete dok budete gledali ovaj film! | |
| | | mare91_O2 Pochetni O2 forumash
Broj poruka : 33 Godina : 33 Lokacija : Nova Pazova Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: Science Fiction filmovi! Pet Feb 15, 2008 8:28 pm | |
| Bravo Vule, tvoj prvi post je odlican, samo tako nastavi!!! | |
| Naslov: Re: Science Fiction filmovi! Ned Feb 17, 2008 1:14 pm | |
| Film Kloverfild (Cloverfield) prati grupu Njujorčana, iz perspektive ručne kamere. Film počinje žurkom, koju su organizovali prijatelji glavnog lika, Roba Hokinsa, u čast njegovog zaposlenja na mestu potpredsednika u Japanu. Za vreme žurke Njujork napada biće nepoznatog porekla i ogromnih razmera, i tada počinje borba za opstanak, i spasenje voljene osobe. Ali to biće nije samo, ono ispušta gomilu nekih životinja koje liče na paukove, koji mu pomažu u misiji uništenja Njujorka. Zanimljiva kamera, mnoštvo obrta, neizvesnosti i neočekivani kraj ostaviće na vas snažan utisak. Zanimljivost: Film traje isto koliko i traka za snimanje na ručnoj kameri. | |
| | | )|2o0|*5_#5( Glavni O2 Forumdzija
Broj poruka : 518 Godina : 33 Lokacija : 574|24 |*420V4 Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Science Fiction filmovi! Pon Mar 03, 2008 5:50 am | |
| - Citat :
- Film Kloverfild (Cloverfield) prati grupu Njujorčana, iz perspektive ručne kamere. Film počinje žurkom, koju su organizovali prijatelji glavnog lika, Roba Hokinsa, u čast njegovog zaposlenja na mestu potpredsednika u Japanu. Za vreme žurke Njujork napada biće nepoznatog porekla i ogromnih razmera, i tada počinje borba za opstanak, i spasenje voljene osobe. Ali to biće nije samo, ono ispušta gomilu nekih životinja koje liče na paukove, koji mu pomažu u misiji uništenja Njujorka.
Zanimljiva kamera, mnoštvo obrta, neizvesnosti i neočekivani kraj ostaviće na vas snažan utisak. Zanimljivost: Film traje isto koliko i traka za snimanje na ručnoj kameri. Nije bas nesto gledao sam...Mislim meni se nesvidja... | |
| | | Chivas_regal Glavni O2 Forumdzija
Broj poruka : 542 Datum upisa : 17.02.2008
| Naslov: Re: Science Fiction filmovi! Pon Mar 03, 2008 9:50 am | |
| Nisam gledao ni jedan,ni drugi,ali planiram... | |
| Naslov: Re: Science Fiction filmovi! Čet Mar 06, 2008 5:35 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Science Fiction filmovi! | |
| |
| | | | Science Fiction filmovi! | |